Skip to main content

DM 2024 / Sail Extreme

Endnu engang var SailExtreme udset til at være vores åbne klassemesterskab. Og endnu engang viste det sig som en god ide. Især fordi Kerteminde og pinsen er det sted og det tidspunkt, der kan samle fleste deltagere.  Blandt andet fordi det derved også trækker vores tyske kollegaer til. 

I år var tyskerne endda i flertal med 9 deltagere ud af de i alt 17. Til gengæld var det kun en enkelt tysker i form af Alex Meister på 2. pladsen der blandede sig i top fem. 

 

Drone Camp 2024

Ved sidste års generalforsamling foreslog Peter om man skulle prøve at lave en alternativ træningslejr, hvor man fik en dronepilot med på banen, så man kunne filme træningen, og efterfølgende bruge optagelserne til debrief og til at lure teknikker, trim osv.

Der var bred opbakning til at det kunne være et spændende koncept, og effektiv som Peter er, fik han banket det hele på benene til forårs opstart i 2024.

Vejrguderne var ikke rundhåndede med temperaturene, og lørdag formiddag sparede de også på vinden.

Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2024

Der afholdes generalforsamling ifm. klassemesterskabet lørdag den 18. maj ved Sail Extreme i Kerteminde.

Dagsorden er:

1) Valg af dirigent.
2) Formandens beretning.
3) Årsregnskab + aktuel konto stand.
4) Budgetorientering og fastlæggelse af kontingent.
5) Valg af formand og bestyrelsesmedlemmer.
6) Valg af revisor, samt revisor-suppleant.
7) Vedtægter og klasseregler.
8) Indkomne forslag.
9) Eventuelt. 

Drone Camp 2024

Drone Camp 2024 er en ny type træningsevent for A-cat´s, hvor vi vil lave et antal træningssejladser, der vil blive filmet med drone. Om aftenen, vil vi lave den store analyse af dagens begivenheder:-)

Banen:
Vi sejler en op/ned bane. Startlinie mellem to bøjer. Topmærke, Gate - samme som mållinien.
Vi sejler 1 eller 2 omgange. Træneren informerer løbende.

Trapez afstemning

Ved seneste afstemning om klassereglerne, hvor man skulle vælge om vi skulle tilføje en regel som tillader alle slags trapezanordninger og ikke kun dem med hurtigudløser, blev det et massive ja.

Så når ændringen er godkendt af World Sailing, vil det fortsat være tilladt at anvende dit normale trapezbælte, som ellers ville være gjort ulovligt pr. 1/1-2025.

Se mere her: https://a-cat.org/node/3688

Subscribe to