Skip to main content

Pizza Open 2021, Wismar

Som Pizza Open debutant var jeg blevet lovet sommerlige temperaturer, fladt vand, stabil vind og rigeligt med pizza’er. Fik 10 graders varme krydret med lange ventetider mellem sejladserne og derfor i alt 6 timer på vandet (brrrrr). Vinden var heldigvis helt som lovet rigtig fin og stabil. Hvilket i øvrigt var godt eftersom hver sejlads distancemæssigt svarende en fuld Silverrudder (sådan ca.).

Lørdag var den mest vindrige dag med masser af super-fed flyvning på det relativt flade vand. De i alt 8 sejladser fordelte sig ligeligt mellem de to dage. Heldigvis gik afviklingen noget mere tjept om søndagen, så vi kunne nå at pakke både inden regnen og mørket kom.

Der var 19 A-cat sejlere på startlinjen og den uofficielle danske målsætning for stævnet var at indtage podiet. Alex Meister spolerede de planer fuldstændigt ved at hive 8 prikker hjem i sin spritnye Exploder 2020! Selv Thomas måtte lide den tort, at blive overhalet gennem sin lorteluft på kryds! Ingen tvivl om at den nye Exploder er rigtig hurtig. Også Guido Schulte blandede sig og maste sig ind mellem de danske sejlere i toppen. Næste år er Pizza Open også tysk mesterskab. Så der må vi helt klart tage revanche.

Stillingen for de danske sejlere blev: Thomas 2, Christian 3, Peter 5 og Lars 9. Det skal her siges, at Lars havde nedbrud og derfor ikke fik sejlet alle sejladser.

Tak MSW Wismar for at rigtig godt stævne. We will be back!

Link til resultatliste.