Skip to main content

Wessel & Vett foil cup 2020

KDY afviklede i weekenden for første gang Wessel & Vett foil Cup, samtidig med det traditionelle 12m stævne. Flying Phantom, Moth, Waszp og A-Cats var inviteret, men det var kun de to sidstnævnte klasser der stillede op. I A-Cat klassen var det også kun en begrænset skare der stillede op, men det ændrede ikke på at kampen var hård.

Til forskel fra Highlander Cup, der blev afholdt i meget let luft for knap en måned siden, så havde vejrguderne valgt at give den en over frakken i denne weekend. Vejrmelding bød på vindstød der var langt højere end hvad man normalt ville synes var rart i en 75kg let foilende båd med 9m mast, men ikke desto mindre lykkedes det at afvikle 10 sejladser i løbet af weekenden.

Christian Nygaard (aka Highlander) lagde hårt ud ved at vinde 5 af lørdagens 6 sejladser. Personligt beviste jeg at kæntringer ikke er gavnlige for resultatet, ved at ryge rundt hele 4 gange. Så må vi se om jeg kan huske det til en anden gang...

Christian vandt sit første A-Cat stævne i fin stil med 10 points foran Thomas Paasch og Tom Bøjland med hhv. 15 og 19 points.

 

/Thomas

https://m.facebook.com/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTUxNzc3NjAxNTA5MDIxMToxNDUyNzI5MDM4MjYxNTY2