Skip to main content

Highlander Cup / DM

Endelig kom vi igang - Årets første stævne I A-Cat i Danmark var den legendariske Highlander Cup - Igen i år arrangeret af KDY, der med investering i et større antal Waspz´s og foreløbigt 2 foiling stævner i kalenderen har lagt sig i spidsen for at udvikle foilingen i Danmark.

I ventetiden har A-cat folket brugt tiden på at teste nyt grej, bygge om, øve nye discipliner (upwind foiling i en A er "the shit")

Foiling blev der desværre ikke så meget af i weekenden, da vinden var ganske svag - ikke meget over 6-7 knob på noget tidspunkt - dertil kom kraftig sydgående strøm hvilket skabte en del udfordringer på startlinien.. Men på trods af det blev der kørt 9 sejladser af hvor der på meget demokratisk vis var mange forskellige vindere.

Dog trak Thomas Paasch fra resten af feltet ved at vinde de 2 sidste sejladser med Tom Bøjland og Peter Boldsen på henholdsvis 2 & 3 pladsen i det 13 både store felt der også trak et par tyske både til.  

Næste danske A-cat stævne i denne forunderlige sæson er Wessel & Wett cup - også arrangeret af KDY og sammen med Waspz klassen.

/Tom Bøjland

Resultater kan findes her: https://a-cat.dk/sites/default/files/972288AF-C1FE-4AE5-B65F-19BB9F96EAF4.jpeg