Skip to main content

Beretning, Nygaard Cup, Skovshoved

Vejrguderne var med det danske A-cat-felt i weekenden, hvor Dynamic Cup (også kendt som Nygaard/GrapeDesign Cup) blev ræset i Skovshoved.

14 sejladser i herligt vejr, 2->8-9 m/s fra sydvest + solskin. Interessante baner med topmærket helt inde under kysten, gav extra spænding om taktik og håndtering.

Der kunne flyves i stort set alle sejladser, så det gjaldt om at ramme det rigtige tryk, komme op i luften og slippe af med al det unødvendige drag.

Niveauet i klasse stiger fortsat, så der var tæt fight rundt på banen, og de fleste var fornuftigt med rundt. Thomas Paasch viste hvor skabet stadig står og vandt 8 ud af 14 sejladser. Lars Schrøder fra Middelfart blev 2er, efter at have fået lidt mere styr på opsætning af flyvende båd, mens Tom Bøjland blev 3er, med stabil sejlads, hvor der også blev taget chancer.

Der var også norsk deltagelse af Torgier, der lærte en masse. Og nytilkomne Adam Erritzøe, der efter 5 gange på vandet (og 25 års jollesejlerpause), gik på med krum hals og fik fløjet over vandet og rundt om båden.

Peter Lang og Frederik Stage stod for baneledelsen, meget kompetent, og med god debrief bagefter. Og der var osse god grillmad i Christians have.

Mere af det hele, tak.
/Lars Schrøder

Resultater: her
Photo: Morten Brandt