Skip to main content

Nordic Open

En lille men hård kerne af A cat piloter var troppet af til weekendens søslag på Øresund - Frederiks bil var desværre sprunget i luften og selvom et par af hans kolleger havde tilbudt at flyve båden over, måtte den plan dog aflyses da landingspladsen viste sig at være fyldt med optimistjoller.

Lørdag havde DMI lovet fugt i vejret - og det holdt - 100%. Vinden kom stort set fra nogenlunde samme retning - dog i alle variationer mellem 1 og 18 knob, Thomas var dygtigst i alle sejladser og på nær i første sejlads hvor 2,3 og 4 pladsen måtte afgøres ved målfoto var det en forholdsvis udramatisk dag - skal der sættes fingeren på noget, var det de mange gummibåde der totalt hakkede vandet i stykker på banen.

Om aftenen var det tid til kartoffelmos og løgnehistorier!

Søndag blev det til den store "tiltedag".

DMI havde lovet både sol og vind - igen ramte de rigtigt - første sejlads startede som det plejede - Thomas havde frygteligt travlt og sejlede i forvejen - hvor han fandt noget vind vi andre ikke havde - han valgte at bruge altsammen selv og tog dagens første styrt - Frank må ha set det og tog hjem.

Anden sejlads startede Thomas mod sædvane med ikke at starte, hvilket jo gav os andre lidt luft, og efter en fight banen rundt med Lars lykkedes det mig at komme først.

Tredie sejlads begunstigede os med lidt mere vind - nok til at jeg var i "kyllingemode" da jeg nåede topmærket samtidig med Thomas - hvilket resulterede i at jeg bare blev inde og kørte dybt - Thomas gav gas, men på forunderlig vis var både kyllingemode og mandemode lige hurtigt - Thomas tog så dagens andet styrt lige før gaten - nogenlunde i samme sekund som Lars besluttede sig for en 100% rebning. Efter endnu en omgang besluttede både Peter og Thomas sig for synkron styrt, har dog hørt at Peter vandt på stilkarakteren.

Da Christian og undertegnede efterhånden var de eneste der var nogenlunde hele mente vi at det var tid til en pølse og sejlede i havn.

Tak til SKS for et godt arrangement - og mon ikke vi lige tager os sammen og bliver lidt flere på linien næste gang.

Tom B

(Fotos: Per Heegaard)