Skip to main content

Nyhedsbrev Maj

Hej Alle

Hermed de seneste nyheder fra nær og fjern.

Først lidt bådnyheder - 2 nye sejlere i klassen siden sidste mail - den ene en gammel kending - Rasmus Fredsted er tilbage. nu i en F1´er fra sidste år. Og en anden gammel kending - ikke indefor A-cat, men indenfor dansk sejlsport nemlig Oluf Grønkjær (GB Covers) har købt Tais´s båd. Og for at regnestykket skulle gå op har Tais også opgraderet med seneste teknologi - nemlig endnu en F1.

Så endnu 2 topbåde importeret og 2 nye sejlere til klassen :-)

Lars S. har opgraderet med foils og på trods af at egentligt mener at det er noget nymodens pjat, er lyset vist ved at gå op for ham.

Så tegner der sig et blillede af at Sønderborg er ved at have en dansk/tysk fleet oppe og stå og med god aktivitet.

De første par stævner er sejlet syd for grænsen - som altid med solidt dansk fingeraftryk - både på resultat listen og "udførte stunts" listen (skal man ryge på røven er det bedst at gøre det foran 3 både med fotografer!).

Internationalt nyt.
Vi har indgivet et forslag om at tillade GPS til VM/EM - der var et overvældende flertal for det i DK.
Så må vi se om det går igennem - efter min mening er det klar logik, da der er GPS i stort set alle stumper elektronik vi måtte have med ude og sejle idag og forbuddet er umuligt at håndhæve.

Dertil kommer at vi har givet vores støtte til et officielt VM for ikke foilende både - så vi reelt vil have 2 VM titler i klassen. Dette er efter min mening nok mest for at tækkes nogle franskmænd og italienerne der jo er frygteligt bange for at få lidt sved på panden :-)

Stævner

20-21.5
Et hurtigt lille stævne lige syd for grænsen - allerede flere danske både tilmeldt.
http://www.raceoffice.org/event.php?eid=37589517358ee6dff1f3e8

3-5/6
Sail extreme - første danske rangliste stævne. - og som vanlig - super overnatning hos familen Schrøder, så hvad er der at sige nej til.
http://www.kerteminde-sejlklub.dk/staevner/sx17/sx17-tilmelding/

10-11/6
Danish Open - Rungsted - se at få meldt jer til.
http://kdy.dk/crowncup/

1-2/7
Foil Cup - Kaløvig
Dette er en nyhed, men for at følge op på vores træningslejr i SKS, har Peter sammen med KBL arrangeret et træningsstævne - hvor vi sejler ræs, men det bliver fulgt op at en debriefing/video om aftenen - super initiativ og der kommer mere info, men BOOK datoen!.

19-26/8
VM - 6 danske både på listen nu - der er plads til flere, så bare kom igang.
http://aclassworlds2017.pl/test/

Og så er der det sædvanlige suk fra kassereren - der er STADIG nogle der mangler at betale kontingent.

275,- på
reg. nr. 2267
konto nr. 0756 323 792

Vi ses på havet

Tom

PS. 5 både på vandet igår alene på Øresund - foråret er vist så småt ved at indfinde sig selv om det har taget en helvedes tid.

Foto: Lox Pix, Queensland state titles