For 26. gang blev der afviklet Catamaran Cup i forbindelse med Flensburger Fördewoche i weekenden den 17.-18. september, hvor Hobie Cat 16, Nacra 17, F18 og A-Cat var inviteret. Det fantastiske septembervejr fortsatte, med over 20 grader, sol og god vind fra østlige retninger.
Især om lørdagen var vi lidt plaget af tang, som lå i små felter og satte sig på ror og foils/sværd. 17 både stillede op i A-Cat feltet, hvoraf de 5 var danske.
Lørdag fik vi afviklet 4 lange sejladser i friske 6-8 m/s på så lange baner som fjorden tillod. Vindstyrken varierede på banen, så der var mulighed for at vinde noget distance ved at ligge de rigtige steder.
Topstriden var en gentagelse fra DM der foregik lidt længere ude af fjorden i Sønderborg en uge tidligere. Thomas Paasch sejlede 3 førstepladser og en andenplads hjem, forfulgt at Alex Meister og Lars Bunkenburg fra Tyskland.
Søndag var vinden lige skruet lidt mere op, til omkring de 9 m/s, og ifølge banelederen, var de vidner til spektakulære stunts, som gjorde deres arbejde ekstra underholdende. Peter Boldsen fik lidt mere gang i båden og lagde ud med en andenplads. Desværre kunne han ikke følge præstationen op i anden sejlads, da problemer med den ene trapez efter en lille flyvetur, gjorde det umuligt at stå i trapez på den ene halse. Men sammenlagt ragte det til en 4. plads til ham. Thomas Paasch lavede endnu to 1. pladser, og dermed blev podiet en gentagelse af DM.
1. Thomas Paasch, 5 point
2. Alex Meister, 11 points
3. Lars Bunkenburg, 18 points
Morten Kohlenberg, som er ny i klassen, fik tildelt en fighter-pokal, da han blev ved med at sejle alle sejladser, selv om han flere gange røg uden for tidsgrænsen. Det er bare at klø på, så kommer farten nok med tiden.

Resultatlisten findes her: http://a-cat.dk/sites/default/files/Flensburg2016.pdf