Skip to main content

Nyhedsbrev juni/juli

Hej Alle

Ferien er i fuld gang efter en travl forårs sæson der kulminerede med VM i Medemblik.

5 danske både og Thomas der lavede det hidtil bedste danske resultat – det at vi har både der er med på top 10 i verden gavner jo os alle og med med til generelt at løfte niveauet i den danske klasse.
Derudover blev Thomas valgt som formand for teknisk komite samt undertegnede er med i et udvalg der skal optimere kvaliteten af vores internationale mesterskaber.
Referat af generalforsamling kan findes her.
http://a-cat.org/sites/default/files/minutes_WGM_2016.pdf
I den lidt mere kulørte afdeling af de aktiviteter der har været siden sidst sejlede 3 både rundt om Als – pisselangt i let luft og læns de meste af tiden – men om ikke andet så skinnede solen.

I den kommende tid sker der følgende.
Nordic Open i Borstahusen fusede ud i sandet, klubben mente ikke de havde overskud til både Melges og A-cat samtidig – så Nordic Open bliver i SKS – NOR findes her – så det er bare med at få meldt til – NU!
http://www.skovshoved-sejlklub.dk/klubarrangementer/klubkalender/1285.h…
NOR til Danish Open i Sønderborg er på trapperne.

Jeg har hørt et rygte om at svenskerne planlægger et stævne den 6-7/8 i Loftehammer. Får jeg nærmere info sender jeg det ud asap.

Der kommer nye sejlere til klassen – senest har Jan Bøjlerhage der besøgte os i Kerteminde været i Italien og hente en båd. Jan kommer dog primært til at sejle i Polen som jeg har forstået det.
Der kommer også nye både til – vi er nok mange der venter at se Boldsens F1 i action J.

Sejlerhilsen
Tom B.