Skip to main content

VM, dag 1 og 2

Dag 1 var en stor skuffelse for alle, da regnen stod ned i stænger og vinden blæste fårene ned a diget. Så ingen sejladser.

Dag to var straks bedre. Sol, moderat vind og tørt.
Mathias og Morten var i den fleet der skulle starte først på dagen. Vinden var efter sigende lige i underkanten til foiling, bortset fra et par få "chosen ones". Listen for blå fleet viser også lidt svingende resultater i toppen.

Gul fleet startede kl. 13, og havde foiling forhold hele vejen igennem. Ved første topmærke var jeg først sammen med Bundock og Pilpott, og det er jo en meget god fornemmelse at starte ud med. Mischa var hurtig som en raket på læns, og i løbet af no-time overtog han førringen og slap den ikke igen. Vi var en gruppe på 6 der slap væk fra flokken, og jeg fik halet en 5. plads hjem.

I anden sejlads var der omkring 6 m/s da starten gik, og lidt efter starten gik Mischa i foil mode, og kørte ned over feltet og tog førringen - som han endnu engang holdt fast i. Toppen strakte sig lang men slap ikke helt resten af felter som i første sejlads. Jeg sejlede næsten så godt som i første, og fik en 6. plads.

Stillingen efter 2 sejladser:

1 Mischa
2 Brewin
3 Bundock

9 Thomas
51 Christian
65 Frank
66 Mathias
112 Morten

Foto: Gordon Upton
Bh. Thomas