Hej alle

Først ved jeg byde velkommen til det seneste medlem af klassen - Joachim Aschenbrenner - matchrace hotshot har netop lagt sin A-cat ned i Skovshoved. Jeg er sikker på at ræs i en A-cat kan løfte dig endnu et niveau op - alting foregår jo i dobbelt tempo her i forhold til større cats.

Ellers er det en fryd at se at folk nu er på vandet i Sønderborg, Fredericia, Kaløvig, Svendborg og Skovshoved - mange roder stadig med bådopgraderinger, men kun et spørgsmål om tid.

Første stævne med dansk deltagelse er sejlet i weekenden - vinden holdt fri men kagen var god! -

7 danske både meldt til Schwerin i on 3 uger - det er vist rekord! - det fede ved det er at Nortyskerne efterhånden har fået øjnene op for også at tage til DK og sejle grundet at kvaliteten og kvantiteten af den danske fleet er på vej op.

Første danske stævne er Sail Extreme i pinsen - indbydelsen er ikke ude endnu, men sender den så snart Kerteminde er på plads.

VM kommer snart - vigtigt at alle får målt deres både 100% på forhånd, da det godtnok vil være surt at blive udtaget til kontrolmåling for at finde ud af at der var en lille ting galt og dermed blive dømt ude fra hele serien - Kontakt Thomas P hvis der er noget I er i tvivl om.

Det samme gælder for alle vores nye sejlere - målerbreve skal på plads og lægges på vores website - også her er Thomas "the man"

Vi ses på vandet.

Tom B.