Hej alle

Først så vil jeg både velkommen til Brian Dannemann fra Sønderborg til klassen - Han har netop købt Morten Kohlenbergs Bimare - også kendt som verdens guleste A-cat.

Og nej - Morten er ikke stoppet - tværtimod har hen netop investeret i en Exploder A15 så nu har vi en "fleet" i Sønderbog - og med Mortens nye båd er der nu 23 A-cats i DK (når Christian ellers får leveret sit skib)

Det tynder lidt ud i tilsalg listen efterhånden - det er et rigtigt godt tegn på aktivitet i klassen når der bliver handlet både og opgraderet med nyt legetøj.

Den aktuelle liste ser således ud.

Flyer 2007 - 50 K
DNA 2012 - 75 K
DNA 2010 - 97K (foiler)

Alle både er sejlklare

Som nævnt i sidste nyhedsmail er DS i dialog med sig selv og klasse organisationerne om hvorledes den støtte som vi hidtil har fået til transport eventuelt kan bruges bedre.

Jeg var til et møde for et par uger siden hvor vi brainstormede - generelt var der ønsker om bedre træningsforhold/lejre - dog er der milevidt mellem eksempelvis OK klassen og vores behov.

Hvad jeg mener vi kunne bruge var øget videns udveksling mellem os og de kapaciteter som DS har i OL regi, er overbevist om at de kunne tilføre os noget, men jeg har også den holdning at det er ikke noget at vi bør betale for - de er jo trods betalt af DS i forvejen og der burde kunne trækkes lidt på den - specielt efter OL.

Når vi snakker om transport tilskud - ja så er det rart for os der er veletablerede at få tilskuddet, Men vi er i den lykkelige situation at vi har fået yngre sejlere i klassen og der er flere på vej - der gør et transport tilskud til et VM en kæmpe forskel. Så er af den opfattelse at vi stadig skal bruge de penge fra DS til transport tilskud, men hvis I har ideer om andet hører jeg meget gerne inden 1.3 da vi har et besluttende møde i starten af marts.

VM tilmeldingen er i fuld gang - nu allerede mere end 60 måde - ser ud til at det kan blive stort - foreløbig 3 danske på listen.

Middelfart har inviteret til MS-Cup den 4-5 juni - godtnok samtidig med Garda, men er overbevist om vi kan stille med 8-10 både, så jeg har har sagt vi kommer - plejer at være ganske fornøjeligt og så kan dem der skal til VM få pudset formen lidt af

Så er der et lille suk fra kasseren - det er ca. halvdelen af bådejerne der har betalt kontingent - han ser gerne at resten kommer til lommerne - dem uden båd men som er tæt på at købe må også gerne melde sig ind :-)

275,- i klingende mønt indbetales på.
reg. nr. 2267
Konto nr. 0756 323 792
Skriv navn og evt. sejlnr. så bliver kasseren så glad

Foråret nærmer sig - tid til at komme på havet.

Hilsen Tom B.