Hej alle

Lige et lille nyhedsbrev.

Nogle vil måske lægge mærke til at mailinglisten er blevet udvidet med en del nye navne, men det er af den simple årsag at folk der pt. viser interesse for klassen ligeledes er på listen - er der nogle der ikke ønsker informationen eller I mener der er nogle der bør have A-cat nyhedsbreve der ikke er på listen, så lad mig få info.

Først kan jeg jo starte med at ønske Nick Bo Bunger velkommen i klassen, Christian har lige været en tur i det sydfynske med DEN 23 der så dermed fortsætter med Nick som pilot. - Christian er vist pt igang med at ringe til Polen.

Ligeledes har Thomas jo som bekendt fået solgt sin båd hvilket betyder at der er følgende både tilbage på markedet i DK

1 stk. Bimare til 35 K
1 stk. Flyer til 65 K
1 stk. DNA til 70 K
1 stk. DNA (foiler) til 100 K
1 stk. Exploder (foiler) til 115 K
1 stk. DNA (foiler) til 160 K

(nærmere detaljer så spørg mig og jeg henviser straks til de respektive sælgere)

Og for dem der går og overvejer - ja det giver sig selv - om efteråret er det købers marked, om foråret er det sælgers marked.

Er der nogen der har noget til salg (eller vil købe) så giv mig et hint og det ryger på listen.

Kapsejladsåret 2015 har været præget af masser af stævner med dansk deltagelse - tror jeg fik det til 16 stk. det er altså ret sejt - specielt Peter har som sædvanligt været superaktiv.

2016 er i støbeskeen, men masterplanen er ca. således

Sail Extreme Kerteminde
Ugly Cup Skovshoved
DM Sønderborg
Harboe Cup Skælskør

Nærmere info følger så snart der er datoer osv. på plads. (samt det kommer på hjemmesiden)

Dertil kommer stævnerne i Tyskland og Italien i foråret samt naturligvis VM i Medemblik i juni - jeg afventer også lidt info om hvad der kunne være interessant at sejle i Sverige i 2016. Så alt i alt tegner det til en sæson med fuldt knald på og en masse gode stævner rundt omkring.

Hilsen Tom B.
DACA