Klassemesterskabet for A-cats 2015 blev afholdt i herlige Kaløvig (som altid en fornøjelse med glæden på dén havn). 13 deltagere fra Danmark, Sverige og Tyskland. Perfekt kapsejladsvejr lørdag, 5-8 m/s, solskin og gode baner + god konkurrence. Søndag også pragtfuldt vejr, men desværre overhovedet ingen vind..

Guido Schulte fra Tyskland var stabil, og vandt knebent, med Peter Boldsen på 2. og Lars Schrøder på 3. Ræsene var tætte og Guido havde marginalerne på sin side. Han sejlede i ?gammeldags? a-cat med buede sværd, mens Peter B på 2. pladsen kunne flyve. Og det virkede. I hvert fald ned ad bakke. I præcis den vindstyrke. Nogle gange (for ellers havde han jo nemt vundet det hele).

Der var osse et par nye ansigter på banen og Mathias Brunn Borreskov imponerede med god speed efter kun 1½ måned i båden ? han skal nok hurtigt komme frem forrest i feltet.

Næste store begivenhed er VM, der starter i næste weekend i Punta Ala i Italien. Indtil videre er der 170 deltagere fra 18 nationer. Nok et af de VMer, med flest deltagende nationer uden for OL-klasserne. 4 danskere drager sydover for at være med og vi håber de kan holde den danske fane højt (men det er godt nok hårdt felt).

Alle billeder er taget af Emil Landry (fede billeder)

Resulteterne er her: og ranglisten er opdateret