Vejrudsigten for lørdag lovede vind fra syd der senere skulle dreje mod syd-øst, men allerede inden første start var vinden gået i sydøst, og bølgerne begyndte at rulle ind i Århus bugten. Sejladserne blev udfordrende, og efterhånden som vind og bølger tiltog, udviklede bådene sig fra vædeløbsheste til rodeo heste, hvor især dem der forsøgte at foile måtte drikke en del vand.
Lars Schrøder var dagens hurtigste mand på banen med 3 førstepladser, inden sejladserne stoppe pga. meget vind.

Søndag morgen var vinden let og var gået over i en nordøstlig retning, som gav lidt fladere vand. Vindstyrken steg stødt gennem dagen, bølgerne voksede også, men ikke i samme stil som om lørdagen, og foilerne havde igen mulighed for at skabe lidt afstand på lænseren.
Dagens store udfordring var tang. Der flød hele øer af tang, så store så en halvvoksen kalv kunne gå og grasse på dem, og blev man først fanget i en af dem, mostede man meget tid når to ror og sværd skulle renses af. Det var ikke unormalt at måtte skyde op i vindøjet 5-10 gange i løbet af en sejlads, for at glid baglæns for at komme af med tang. Til tider prøvede man med vilje at lave sine stagvendinger dårlige, for at løse opgaven.
Thomas Paasch satte 4 førstepladser ind på kontoen, og dermed var Lars og Thomas a-point inden sidste sejlads. Lars var igen hurtigst og tog sejeren mens Thomas fejlede en bomning og lå og badede i Århus bugten under sin anden kæntring i dette stævne.

Podiet:
1. Lars Schrøder, 8 points
2. Thomas Paasch, 9 points
3. Peter Boldsen, 16 points