Hej Alle

Allerførst velkommen til endnu flere sejlere i klassen

Siden sidst har Rasmus Kjær og Felix Jacobsen (DEN 26 og 27) været en tur sydpå og hente båd, velkommen til klassen, jeg er sikker på at I får det mindst ligeså morsomt som os andre.
De vil begge sejle i Skovshoved, dog vil Felix pendle lidt til Haderslev med sin båd når han er på job.

Det mest fede er at vi nu har endnu flere juniorer i klassen (Mathias, vi satser på at du tager ungdomstrøjen til VM)

Sæsonen starter NU, så her er praktisk info

Første stævne hvor vi plejer at sejle - Schwerin Cat Cup
NOR Her
http://www.segeln-in-schwerin.de/de/reg/2016/scc/index.htm
Bare få jer meldt til

VM
Vi rundede 100 både for et par dage siden, 4 danske både tilmeldt.
Thomas
Frank
Mathias
Christian

Den 15.3 betaler jeg startgebyr for de danske både der skal med - såfremt der er flere skal jeg naturligvis vide det inden.

I Skovshoved vil der blive 10+ både i år. - allerede nu vil jeg med mindre der er store protester sige at vi træner fast torsdag så snart vi hver især bliver sluppet løs fra arbejde. Det er gået op for mig at det er Bo´s søster der er havnefoged, så vi har fået det bedste pladser i jollehavnen, og hun har gjort plads til 15 A-cats :-)

Kaløvig vokser også, idet Frederik, når han ellers er færdig med at lege med helikoptere i US, flytter sin båd til Kaløvig.

Ellers er der gang i både epoxy og symaskiner rundt omkring i de små A-cat hjem lige for øjeblikket, det sidste gizmos skal på plads inden vi skal på vandet, om 24 timer er jeg på vej til Polen for at hente grej fra julemandens værksted (Jacub) - og det mest glædelige er at Jørgen også er igang med opgradering af sin båd, vi glæder os alle rigtigt meget til at se dig på vandet igen.

Der er stadig enkelte både til salg, nogen der skulle være interesserede eller kende nogen der er (samt bør have dette nyhedsbrev) så send mig straks en besked og jeg henviser til ejerne.

Der har i den seneste tid være lidt dialog (møder) med DS omkring kapsejladsstøtten. Generelt tror jeg ikke at der bliver lavet så meget om i hvad vi kan få af økonomi, men måske vi kan få del i den enorme teoretiske viden der ligger i DS (OL regi) - det er ihvertfald det ønske vi har udtrykt, så må vi jo se.

I udlandet (Frankrig) er der jo noget polemik omkring det at have foilende og ikke foilende både på samme bane. mere kan læses om det på a-cat.org - jeg kan med en lettere omskrivning af et kendt citat sige "De er skøre de gallere!"

Vi ses på havet.

Tom B.