Efter weekendens stævne på Schweriner See var svaret - flyv, men kun når vinden er mellem 5 og 8 m/s.

16 både, 7 danske. Efter 1. dagen var der 7 danske blandt de 8 første (fordi tyskerne var nogle kyllinger, der sejlede ind efter 3-4 timers ventetid og afblæst sejlads). 2 fine sejladser i 5-8 m/s, hvor kun dybt kompliceret og ulogisk baneplan forhindrede 2 danske førstepladser.
2. dag. Mere ventetid, men 3 ok sejladser i 2-4 m/s. Tæt ræs i toppen, tyskerne var bedre i lidt mindre vind og vandt alle sejladser (godt hjulpet af at matematikgeniet Lars heller ikke kunne tælle omgange..).

Danskerne var helt fremme på det teknologisk beat og 5 både kunne flyve. Det virkede når vinden var rigtig. Thomas og Jørgen trak stabilt fra ned ad bakke og det så fedt ud (de grinede ) Og endnu finere var, at de ikke tabte i let luft. Der er heller ingen tvivl om at hen ad vejen, vil være flyvning være det hurtigste (og skæggeste). Flyvning er kun i sin vorden og mere træning og teknik vil gøre det endnu hurtigere i al slags vejr.

Lokale Guido Schulte vandt i en ikke-flyvende a-cat, efter stabil sejlads i de forskellige vindforhold. Thomas Paasch blev 2er (med noget flyvning) og Lars Schrøder blev 3 i en almindelig båd. Jørgen Hansen fløj osse, men havde problemer med det finske flag... 6 danske både i top 10.