Skip to main content

Tysk Mesterskab 2018

7 danske både havde fundet til årets tyske mesterskab der blev sejlet i Schwerin, vi skulle egentligt have været 8, men Lars havde maskinskade i bådparken og måtte stå over.

Slaget blev indledt med en træningslejr hvor Mischa kom med tips og tricks - vi blev dog måske en smule lange i ansigtet da han ikke mente at det kunne betale sig at foile på kryds, men havde vi havde hyret Brewin istedet var budskabet nok et andet.

33 både fra både nær og fjern havde fundet vej til søen og mod sædvane skulle vi ikke sejle i den nordlige ende af søen - hvilket jeg personligt er glad for idet jeg med usvigelig sikkerhed er grundstødt hvert eneste år undervejs til racerbanen.

Vi fik startet og den første dag gik med en masse vindspring i skiftende hastigheder, Thomas var bedst til det og fejrede sin fødselsdag på toppen af listen, Roland Wentholt pustede ham dog kraftigt i nakken - og ellers var det mest ophidsende "Misil Vladislav" fra Tjekkiet - han udtalte efter dagen "det er båden der sejler med mig!" Og det er vi mange der vil skrive under på. 5 sejladser fik vi og så var vi både trætte og rundtossede, så rundtossede at Katrin smed en sikker sejr da hun ikke kunne tælle til 3.

Søndag var der ingen vind - før til sidst, men vi fik en enkelt i kassen hvor jeg præsterede at tyvstarte og derefter at forsejle mig med et godt stykke, men det var vist noget juks for os allesammen.

Om aftenen var vi til middag på slottet - Mischa havde taget sin båd med som date - måske for at rette lidt op på at han havde tunet den med en vinkelsliber i løbet af dagen.

Mandag var det afgørelsens dag, der kom lidt luft og Roland lavede en dobbelt salto iført A-cat, så Thomas rev sejren i land.

Ellers kan nævnes at
1. Morten er set foile.
2. Bo kan dæleme mange skipperskrøner.
3. Peter ska ud og ha stærkere tape til sin bom efter den styrtede af da han havde lagt sig i front.
4. Christian "Norris" Nygaard har "stoneface" ved foilcrash.
5. Frank har fået ny slæde.

/Tom